Trekker rijbewijs

Bij Rijschool Sportief kies je voor een degelijke  trekker rijopleiding in Sneek die je in twee of meer dagen tot het behalen van het gewenste trekker rijbewijs brengt. Het gemak van thuis online theorie cursus volgen, voor vragen kun je altijd bij ons terecht. Tevens is het mogelijk om een dagcursus trekker theorie te volgen of voor moeilijk lerenden is er bij  Rijschool Sportief ook de mogelijkheid om individueel een theoretische opleiding te doen.

Vervolgens kun je starten met uw praktijk cursus voor het trekker rijbewijs. Door te rijden leer je het voertuig goed te beheersen en dit af te sluiten met het examen. Doordat met het lessen de examen routes worden gereden,  leer je de wegen daar goed kennen. Zowel de lessen als het examen vertrekken vanaf de Smidsstraat 13 te Sneek, wij zijn dan ook dé Rijschool uit het noorden voor het behalen van uw trekker rijbewijs.

Losse rijles

€ 81 Per uur, excl. BTW
  • Start vanuit Sneek
  • € 98,01 Incl BTW

Dag theorie cursus

€ 235,00 incl. BTW
  • vanaf vijftien en een half jaar

Bij Rijschool Cor Eriks kun je met vijftien en een half al starten met je theorie opleiding en je examen behalen. Op je zestiende kun je vervolgens je praktijk examen doen! Je theorie voor het trekker rijbewijs is na het behalen er van 1,5 jaar geldig.

Wil je graag rijlessen volgen bij Rijschool Cor Eriks, te Koudum of wil je nog meer informatie? Neem dan gerust contact op!

c.eriks@hetnet.nl

0514 523 357 / 06 5370 0993

Jurisdictie 17, 8715 EP  Stavoren